به گزارش مشرق، علی اكبر محرابیان در گفت و گو با ایرنا افزود: متوسط اعتبار هر یك از این طرح ها 150 میلیون ریال است كه به صورت مشترك توسط دولت و سپاه پرداخت می شود.
وی با بیان اینكه این طرحها توسط سپاه پاسداران و در قالب قرارگاه محرومیت زدایی اجرا می شود، گفت: این طرحها در قالب پروژه های كوچك كه تاثیر بسزایی در رفع محرومیت از مناطق محروم دارد اجرا می شود.
وی گفت: خانه بهداشت، خانه عالم، كتابخانه و ... از جمله این طرحها است و برای استان های مختلف تعدادی از این طرحها پیش بینی و به صورت كاملا جهادی اجرا می شود.
محرابیان شمار طرح های مهر ماندگار در كشور را 850 پروژه كلان ملی اعلام كرد وگفت: برای این طرحها برنامه ریزی شده و در زمان مقرر به بهره برداری می رسد.
وی گفت: در دو ماه اخیر 60 طرح مهر ماندگار به مرحله نهایی رسید و برای بقیه طرحها فصل به فصل مشخص شده تا چه تعداد طرح باید به بهره برداری برسد.
وی گفت: بخش بیشتری از این طرحها در سال 91 و تعداد كمی در سال 92 به بهره برداری می رسند.
محرابیان گفت: مجموع سرمایه گذاری طرحهای مهر ماندگار حدود یك هزار و 700 میلیارد ریال است و برای تكمیل این طرحها اعتباری معادل 500 هزار میلیارد ریال پیش بینی شده است و بخشی نیز پرداخت شده است.
دستیار ویژه رییس جمهوری گفت : باقیمانده این اعتبار مطابق توافق صورت گرفته با دستگاهها به موقع پرداخت می شود.
کد خبر 123986
تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۵۰
- ۰ نظر
- چاپ
دستیار ویژه رییس جمهوری گفت: 10 هزار طرح محرومیت زدایی با محوریت مناطق بسیار محروم و دورافتاده كشور در قالب طرحهای مهر ماندگار و با مشاركت سپاه پاسداران اجرا می شود.